Geboortelijst leggen

Allereerst proficiat met de nakende komst van jullie kleine aapje ;-),
maar allergrootste schat!

Een geboortelijst leggen is iets van de vele dingen die op jullie To-Do lijstje staat.
Na het maken van de lijst, zijn jullie weer een stap dichter bij de geboorte.

Jullie kiezen uiteraard zelf wanneer jullie een geboortelijst leggen, maar wij vragen toch om dit 3 maanden voor de geboorte samen te stellen.
Wij werken hiervoor enkel op afspraak, zodat wij volledig ter jullie beschikking staan.
Afspraken kunnen telefonisch of in de winkel gemaakt worden.

U kan uw keuze maken in de winkel, maar we kunnen ook andere producten voor jullie bestellen van de merken die we verkopen. Het aanbod is dus zeer uitgebreid.

Na het samenstellen van de lijst, krijgt u van ons een overzicht per mail.
Jullie kunnen dan nog eens rustig alles overlopen en eventuele wijzigingen doorgeven.

Jullie geboortelijst kan online geraadpleegd worden met de naam van de baby en/of ouders, maar zal ook in de winkel uitgestald worden in een kastje.
Met jullie persoonlijke login kunnen jullie alles opvolgen alsook de mini-website personaliseren met eerste fotootjes, gastenboek, …

Het afsluiten van de geboortelijst gebeurt meestal 2 á 3 maanden na de geboorte van jullie kindje. Wij vragen altijd om ons even telefonisch of per mail te verwittigen wanneer jullie willen afsluiten. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat alles klaar ligt voor jullie.
Wanneer er een babyborrel later gepland is, kan je ons vooraf een seintje geven.
We kunnen dan samen bekijken of het mogelijk is om de lijst wat langer te laten openstaan.

Als jullie de geboortelijst komen afsluiten kijken we even na welke artikelen er nog op de lijst staan. Je bent niet verplicht die items zelf te kopen, tenzij het om artikelen gaat met een aankoopverplichting. Dat zijn meestal grote spullen zoals een slaapkamer, kinderwagen, … , seizoensgebonden kledij of een product dat speciaal voor jullie besteld werd. De eventuele aankoopverplichtingen worden steeds vermeld op jullie overzicht.

Zoals bij de meeste winkels ontvangt u ook bij ons 10% van het totaal gekochte bedrag van jullie geboortelijst (met uitzondering van promoties en solden op de geboortelijst).
Jullie ontvangen hiervoor een waardebon die onbepaald geldig blijft en uiteraard ook niet in één keer opgebruikt moet worden. Enige voorwaarde is dat deze niet gebruikt kan worden op solden en promoties.

‘Little Things for Little Monkeys’