Little Monkeys
Little Monkeys updated their cover photo.
Little Monkeys
Little Monkeys updated their cover photo.
Little Monkeys
Little Monkeys is at Little Monkeys.
Little Monkeys
O P E N I N G S U R E N

Komende 2 weken zullen wij alleen op donderdag - vrijdag & zaterdag open zijn van 10u-17u. Je hoeft geen afspraak te maken om bij ons te komen winkelen dus spring gerust eens binnen ♡
.
.
.
#littlemonkeysschoten #paalstraat28 #totaleuitverkoop #aangepasteopeningstijden
Little Monkeys
Little Monkeys is at Little Monkeys.
Little Monkeys
O P E N • Z O N D E R • A F S P R A A K

Wil je graag naar onze totale uitverkoop komen?! Spring dan gerust even binnen, we zijn open zonder afspraak aangezien we onder essentiële winkels vallen!!

Openingsuren deze week:
Di-vrij: 10u-18u
Zat: 10u-17u

De volgende 2 weken ga ik een aantal dagen sluiten om even te bekomen van de emoties & de rush maar vooral ook om even van mijn kindjes te kunnen genieten. Meer nieuws hierover volgt dit weekend!
.
.
.
#littlemonkeysschoten #paalstraat28 #totaleuitverkoop #wijstoppen #buynoworcrylater
Little Monkeys
Little Monkeys updated their cover photo.
Little Monkeys
Little Monkeys
Wij stoppen - Totale uitverkoop! 🔥
-----------------------------------
Misschien had je het al wel voorbij horen waaien of komt het als een complete verrassing... Daarom geef ik je graag een woordje uitleg bij de moeilijke beslissing die ik heb moeten nemen.

Na 3 woelige jaren loopt mijn huurcontract ten einde en ondanks dat Little Monkeys mijn grote droom is/was en ik nog grote plannen had, moet ik ook de realiteit en de huidige omstandigheden onder ogen durven zien. Als enige Baby & Kids Concept Store in Schoten (en dan ook nog eens in de drukke Paalstraat) denkt men vaak dat alles wel van een leien dakje loopt, maar helaas is niets minder waar en waren het 3 jaren van hard werken en nog maar heel weinig tijd voor mijn gezin. Daar bovenop ook nog eens een corona-jaar en het emmertje zit vol. Hoe hard ik mijn winkel en mijn klanten ook ga missen, dit kan ik niet opnieuw 3 jaren opbrengen. Het is dus ook mijn eigen besluit om te stoppen met de winkel, en niet per se omdat het moet.

Ik ben heel erg dankbaar voor de afgelopen jaren want het heeft me ondanks alle stress enorm veel geleerd en heel veel voldoening gegeven maar het weegt niet op tegen hoe ontzettend hard ik mijn gezin heb gemist.

Net zoals vandaag zullen er vast en zeker nog wel veel traantjes vloeien! Het voelt als vallen en weer opstaan... Maar dankzij mijn kindjes, mijn man en nieuwe vooruitzichten komen we hier vast wel sterker uit.

Het plan is om nog 2 maanden kei hard door te gaan met onze totale uitverkoop! Ik hoop dan ook ten sterkste dat je graag op afspraak een kijkje komt nemen!!

So don’t miss out!!