Little Monkeys
Little Monkeys
V E G A • B A S I C S ♡

Ondanks de onzekere tijd momenteel kon ik dit mooie merkje met haarbanden en fopspeenkettingen niet weerstaan ♡

Allemaal terug te vinden in onze webshop!
https://bit.ly/vegabasics
Little Monkeys
Little Monkeys
W E B S H O P
--
Vandaag werden er weer heel wat producten toegevoegd aan onze webshop. Ga zeker eens een kijkje nemen.
Mis je nog een product of heb je aan vraag? Stuur me gerust een berichtje of mailtje naar info@littlemonkeys.be
https://bit.ly/3ahbWWV
Little Monkeys
Little Monkeys
Na een dagje hard werken staan Bla bla bla en Mayoral online. Bestellen kan via onze webshop of via een berichtje! ♡
Little Monkeys
Little Monkeys
Lieve klantjes,

Eerste en vooral wil ik jullie even bedanken voor alle lieve woorden van de afgelopen dagen! Jullie zijn echt de liefste klantjes! ♡

En dan nu... Super spannend vind ik dit maar na 2 dagen kei hard werken kan ik jullie met veel trots zeggen dat onze webshop online staat! Tijdens de komende dagen zal ik nog vele uurtjes blijven doorwerken om zo veel mogelijk van onze producten online te zetten.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!! Ik hoop dat jullie even enthousiast zijn als ik maar laat het me gerust ook weten wanneer je iets niet zo duidelijk vindt! Alleen met jullie feedback kan ik ervoor zorgen dat onze webshop een succes wordt! ♡

Liefs, Evy
Little Monkeys
Little Monkeys
Lieve klantjes,

Na heel veel piekeren en veel traantjes hebben mijn man en ik met een bang hartje besloten om onze winkel te sluiten. Enkel in het weekend sluiten en in de week openen is niet de juiste aanpak om dit virus te bestrijden. En ook al heeft dit voor ons grote financiële gevolgen, jullie gezondheid en de gezondheid van mijn gezin komen op de eerste plaats.

Ik ben heel hard (en tot in de late uurtjes) aan het werken om onze webshop klaar te krijgen en hoop dat hij vandaag, ten laatste morgen online kan gaan. Bestellen via de webshop kan dan 24/24 en 7/7. Bestellingen worden per post verstuurd en woon je in de omgeving kan ik ze voor de deur komen afzetten. Ook als jullie iets leuk zien op instagram of facebook mogen jullie mij nog steeds een berichtje sturen om iets te bestellen.

Ik wil jullie bedanken voor alle lieve berichtjes en de lieve woorden die we de afgelopen dagen mochten ontvangen, dat heeft me heel veel deugd gedaan! Ik hoop dan ook dat jullie deze beslissing begrijpen en respecteren.

Hoe kunnen jullie ons steunen in deze moeilijke periode... plaats een online bestelling, laat een lief berichtje achter, tag ons in een foto, like een bericht,.... alle deze kleine beetjes helpen en zijn voor ons heel belangrijk ♡

Ik hoop dat jullie allemaal gezond mogen blijven en dat we elkaar snel mogen terug zien in mijn winkeltje!

BE SAFE 🍀

Liefs, Evy
Little Monkeys
Little Monkeys
Lieve klantjes,

Na de beslissing van de overheid ben ik als een klein kind beginnen huilen. Als kleine winkel ben ik zo afhankelijk van mijn klantjes! Zonder jullie is er geen Little Monkeys.

Maar helaas moet ik, net zoals zo veel andere winkels, op zaterdag mijn winkel sluiten. Om die reden heb ik beslist om vanaf volgende week elke maandag ook open te doen. Zo zal ik jullie dus nog steeds 5 op 7 met de glimlach kunnen verder helpen. Ik zal jullie de komende uren en dagen verder op de hoogte brengen wat onze openingsuren juist zullen zijn. Momenteel zijn we volop met de ondernemers in Schoten aan het overleggen hoe we dit gaan aanpakken.

Lukt het je niet om tot bij ons te geraken, vraag me zeker even naar de mogelijkheden voor thuisbezorging/verzending want ook dat doe ik met plezier voor je! Voor vragen kan je ons telefonisch, per mail of via sociale media bereiken.

Ik hoop met heel mijn hart dat jullie allemaal gezond mogen blijven en dat jullie ons een warm hart toe dragen in deze spannende tijden want ik heb jullie nodig, nu meer dan ooit!

Liefs, Evy